maanantai 22. helmikuuta 2010

Viikonloppu kirjastossa

Lauantain ja sunnuntain vietin työn merkeissä, eli kirjastossa (teen välillä muutaman vuoron kuukaudessa, niin pysyy ammattitaito tallessa - sitä paitsi, kirjastotyö on minusta tosi ihanaa!). Mukavasti olivat jo lähteneet nuo lomalaisetkin liikenteeseen, vaikka lunta ja pakkasta piisaa tosi paljon. Mutta eihän se lukuharrastusta haittaa ollenkaan.

Sunnuntaina meillä oli sellainen Talvipäiväntupsahdus torilla ja kirjasto olikin sitten sopivasti auki, jotta ihmiset pääsivät välillä lämmittelemään ja tietenkin lukemaan lehtiä. Tulikin siinä mieleen, että kas kun meillä ei ole vielä kukaan innostunut lukusalin aukipitämisestä (tai kai siitä moni innostuisikin jos joku vielä maksaisi siitä palkkaa).

Kirjastossa on mukava olla töissä, samalla kun järjestelee hyllyjä, niin mukaan tarttuu lukemattomia kirjoja, joita sitten pitää uusia, kun ei kuitenkaan kaikkea ehdi lukea. Nytkin on kesken yksi Cussler ja Lehtolainen. Ja sitten kun välillä katselen noita käsityö- ja askartelukirjoja, niin ei ihme, etten ehdi oikein noita kotihommia tehdäkään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti