tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kissojen valtakunta

Pääsiäisestä (ja valtavasta määrästä suklaata) on selvitty ja mitä jäi käteen - kaksi kissaa. Tai noh, toinen on jo ollut vähän aikaa, mutta toinen tuli viime viikolla. Mukava niitä on seurata, pikku-kissa pitää aivan hirveää meteliä, murisee, sähisee (tai pihisee), sylkee ja pätsähtälee ja isompi on vähän äimänä koko touhusta. Kissojen elämä piristää meidän talon elämää tosi kovasti.

Pääsiäisenä nautin kovasti ulkoilusta, siis tein ruokaa ulkona (meillähän on maailman paras pihakeittiö), leikkasin omenapuut ja katselin perhosia ja kuuntelin linnun laulua. Ja vähän kävin uimassa, kun vielä on pieni avanto jäljellä. Nyt kun katselen täältä työhuoneen ikkunasta, niin eipä juuri ole montaa jäälauttaa tuossa järvellä. Ja aurinko paistaa! Tulee lämmin päivä.

Kevätahdistus alkaa väistymään ja mieli piristyy - on sitä tässä jo odotettukin:) Alan hiljalleen saamaan aikaiseksikin jotain, viikonloppuna vielä pesin olkkarin ikkunan ja vaihdoin kukkiin mullat. Huh ei ihme, että väsyttää:)) Nyt jos koskaan olen ansainnut kupin teetä (tuli siis hiki niin kuin laiskalle töitä laskiessa...:)).

Kissojen valtakunta - on muuten aivan loistava elokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti