maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ah ihana arki!

Kesaäasuntomessut on vietetty ja nyt alkoi arki. Aivan into piukkana tein kotihommia tänä aamuna - siis minä, joka en niin kovasti noista kotihommista edes perusta - vaihdoin lakanat, pesin pyykkiä, pesin vessan... tein ruokaa! Kuuden päivän hikoilu messuilla täytyi jotenkin nollata!

Nyt siis kirjastossa ja täällä on niin ihanaa! Hiljaista, rauhallista, sopivan lämmintä... On mennyt melkein viikko, enkä ole juuri ehtinyt (lue jaksanut) edes lukea. Täytyy kiireesti etsiä hyvää lukemista ja päästä taas lukemisen makuun. Käsitöitä en ole edes ehtinyt ajattelemaan.

Kissat viettävät todellisia kissanpäiviä meillä, Kalle kantaa herkkuja ja harjaa niitä päivittäin. Naapurin Kyösti-kissa käy elvistelemässä verkon toisella puolella ja makailee pihalla. Nämä kaupunkilaiskissat ovat tietty aivan äimänä, että mitähän tuokin tuossa oikein esittää:) Pecus jäi laatikkoon nukkumaan keskelle keittiön lattiaa ja Vidia oli oletettavasti "tenox-nurkassa" päiväunilla... "Tenox-nurkkahan" on siis pesuhuoneessa pyyhkeiden välissä oleva tila:)

Nyt voisi siis olla jo teekupposen aika...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti