tiistai 30. elokuuta 2011

Lomalla Kristiinankaupungissa

Vihdoin siis loma! Ja kyllä tuli tarpeeseen ja miten mukavaa olikaan olla ystävän luona.

Pienet delfiinit suihkuläheellä!
Puutarha elokuun lopulla, vielä riittää kukkia.
Annella on ihana puutarha, vielä näin syksymmälläkin. Mukavia pieniä yksityiskohtia ja se on varmaan ollut todellinen kukkaloisto kesällä. Perhoset ovat olleet aivan intopiukkana kaikesta siitä kukkamäärästä. Ja mikä parasta, ei nurmikon leikkuuta!

Kävimme tietty myös merenrannassa katselemassa ja kuuntelemassa merta. Veden liike jaksaa kiehtoa minua aina vaan. Johtuu varmaan lapsuuden kesistä Hailuodossa;) Tai sitten ei. Värit olivat iltasella tosi hienoja, upea sininen ja harmaa (minustahan syksy on parasta aikaa vuodessa), vau. Oli se vaan mukava reissu.

Tulihan sitä vähän neulottuakin, kun on se Tapion lankakauppa ihan siinä vieressä. Aloitin jo kotona yhden hartiahuivin neulomisen, riittävän yksinkertaisen, vähän niin kuin mallikappaleena, on sitten oikeat langat oikeisiin huiveihin (ihanaa babyalpakkaa ja merinovillaa...). Ostin lankakaupasta vähän kaikenlaisia lankoja, että pääsen kokeilemaan kaikkea uutta. Hah, huomaatteko, syksy ja miljoona uutta innokasta asiaa esillä:)

Täytyy varmaan keittää kuppi teetä ja istua miettimään, että mistähän taas aloittaisi...



1 kommentti:

  1. Heips...meillä toimii taas netti ;) siellä ja täällä - kiva! Mukavan näköinen huivi. Itselläni ihan käsiä syyhyttää kun ei ole kesän aikana juuri tehtyä käsitöitä, mutta kohtahan alkaa kirkon sisustaminen ja sitten, suunnitelmia on jo korikaupalla. Ja Annen puutarha näytti kivalta, itse en taas ole puutarhaan päässyt, kun vettä on tullut kuin ämpärillä kaataen... tapaamisiin lauantaina ;)))

    VastaaPoista