lauantai 22. lokakuuta 2011

Paras vuodenaika

Ehdottomasti olen edelleen sitä mieltä, että syksy on parasta aikaa! Eikä haittaa vaikka sataa vaakana vettä ja tuulee, minä olen vain energisin näin syksyllä. Isäntä odottelee tietty vappua, ymmärrän kyllä hyvin. Mutta on isäntä muutakin ehtinyt tehdä, eli nukkekirkkoja valmistuu. Tässä eräs niistä. Minusta ne on kyllä tosi upeita, vaikka taidan kyllä olla vähän puolueellinen:)
Meillä oli kirjastossa keskeneräisten käsitöiden päivä ja väkeä oli ihan mukavasti ja tosi mukavaa oli. Puikot kilisivät, iloista jutustelua ja kahvia tietty. Päätettiin heti pitää seuraavakin tällainen päivä! Jesh! Hieno homma.

Eikä me varmaan edes häiritty kirjaston asiakkaita, ainakin moni kävi siinä katselemassa ja ihasteli käsitöitämme.

Ensimmäisessä kuvassa Arja ja Marja-Liisa neulovat puikot kilisten.






 Tässä toisessa sitten Maija-Liisa ja Riia.









Olen vallan ihastunut tekemään revontulihuiveja. Ohjeen löysin Ullaneuleesta. Sieltä muuten löytyykin kaikkea kivaa, kun maltaa katsella sivuja ihan rauhassa. Ja tosi monessa blogissa on linkkejä Ullaneuleeseen. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.
Tämän ensimmäisen tein faberista ja tuo oranssimytty tuossa tuolilla samaa lankaa. Tosi kiva lanka neuloa. En ole ollut kovin innokas tekemään mitään pitsineuleita, eikä tämäkään niin kovin pitsinen ole:)


















Nyt on kuitenkin lauantai-ilta ja kohta saunaan. Tänään lämpiää viimeisen kerran ulkopalju, seuraavan kerran pääsee varmaan sitten jouluna.

5 kommenttia:

  1. Ihania huiveja! Hitsi, jos joskus oppisin yliluonnollisen käsityötaidon, niin tekisin tuon kaltaisia kaiket päivät. Heti näin mielessäni erilaisia revontuliviittaviritelmiä. Taidokas olet, vau. Värikästä syksyn jatkoa!

    <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pauliina. Tuo on niin helppo malli... :) Nyt olen tekemässä punaista (liukuvärjätty, vähän ihan tummanpunaista joukossa), siitä tulee kyllä hieno, vaikka itse sanonkin:)
    Iloisia syyspäiviä myös Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Minä kanssa bongasin kyllä heti tämän ihanan violetin huivin!! Tosi ihanat värit ja malli on tosi veikeä!

    Ja tuo keskeneräisten käsitöiden päivä on tosi jees idea. Ihana kun aina jaksat keksiä siellä kaikkea kivaa ihmisille! Osaisivatpa arvostaa enemmän..

    VastaaPoista
  4. Kauhee miten sää jaksat koko ajan värkätä... mulla on nyt semmonen suvanto - kädet ei jaksa koko ajan puuhastaa. No Kielolle tietty jotain pientä :)

    VastaaPoista