sunnuntai 24. helmikuuta 2013

28 vuotta

Siis naimisissa, saman miehen kanssa. Eilen oli se päivä, jolloin meidät vihittiin, anoppi kuoli ja Pertunmaalla tippui pienkone - ei kylläkään samana vuonna. 28 vuotta on ihan hirveen pitkä aika! Hääpäivänä aina mietin, että mitä olen saanut aikaiseksi?? Noh 3 lasta, hurjan määrän erilaisia opintoja hmmm kauhean kasan säälittäviä käpyviritelmiä - mitä muuta sitä ihminen oikein tarvitseekaan!:)

Tammikuinen sininen hetki Joutsantiellä
Neiti Vidia kissa Keränen on meillä jälleen. Tänä aamuna kissalle piti avata ovi ehkä noin 10 kertaa, ja sitten kun kaikki on hereillä, neiti voi nukkua nojatuolissa sen näköisenä, että "Älkää häiritkö". Hassua, miten elämä voi pyöriä yhden pienen kissan ympärille, mutta on se niin ihana ja pehmoinen. Sitä paitsi, Vidia käy edelleen minun kanssa saunassa...

Muutamat lapaset ovat valmistuneet, vasemmalla ja ihan oikealla on Puroa, toinen vasemmalta Pirtin kehräämön hahtuvaa ja turkoosit ovat sitten Huopasta. Hahtuva tarvitsi 3 huovutuskertaa, ennen kuin olin niihin tyytyväinen (ja viimeinen oli vielä 60 asteinen), ja 60 astetta oli liikaa sitten muille...

Nyt ehdottomasti kuppi teetä ja pari pikkuleipää.



3 kommenttia:

  1. Uaah, olin kokonaan unohtanut tsekkailla blogia!

    28 vuotta on järisyttävän pitkä aika. Paavo on siis vanha. Yritän tässä boostata itseäni ottamaan 26. ikävuoden vastaan muistuttamalla, että Paavo tulee aina olemaan vanhempi, phuuuuh.

    Toivottavasti digitaalinen kehys oli mukava. Hankitaan tosiaan siihen sitten sitä muistikorttia.

    Lapaset on ihanan herkullisen näköisiä! Tosi kivat värit. Nams <3 Ja VITSKU <3 Mamman oma mussukka! Hirveä ikävä pientä kerästä.

    Soitellaan!

    - Kaisa -

    VastaaPoista
  2. Onnittelut 28 avioliittovuodesta.
    t.Marjatta ja Martti

    VastaaPoista