sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tonttukurssilla

Olen kai tehnyt niin innokaasti käsitöitä joulumarkkinoille, etten ole edes tänne ehtinyt kirjoittaa. Käsitöistä ei nyt ole kuvia, mutta olin aivan ihanalla tonttukurssilla viime viikonloppuna. Opena oli tietty tuttu Maria Judin Villa Mathildasta. Tontut tehtiin sukkahousutekniikalla ja niistä tuli tosi hienoja! Kyllä kelpaa taas lapsille sanoa, että "perintöä odotellessa". Nyt olen tehnyt kolme erilaista tonttua, viimeisimmällä ei ole edes nimeä. Se on ehkä vain serkku, tms.
Airi ja Maria
Tonttujoukko
Kissojen valtakuntaan on tullut koira! Ei meille vaan nuorisolle. Aivan ihana karvapallo, Usva, joka varmaan pääsee Soralaan hoitoon, kunhan oppii tavoille :)

Ilmeisesti häiritsin kameren kanssa, kun ilme on sellainen :D
Vidia-neiti onkin ollut meillä nyt vähän aikaa. Kissanen nauttii todellisista kissanpäivistä, kun herkkuja tulee non-stop ja rapsutuksia ja silityksiä niitä halutessaan. Samalla me saadaan akupunktiohoitoa, kun neiti leipoo sylissä ollessaan :)

 Eilen aloitin joulukorttien teon, tässä muutama valmiina, tai melkein valmiina. Ehkä lisäilen niihin vielä jotain. Ostin synttärilahjakortilla (kiitos Kassu) ihanan Sizzixin "Holiday Wreathin". Mitenhän sitä saisi vuorokauteen lisää tunteja? Ehkä nyt on kuitenkin teekupposen aika, vai mitä?

6 kommenttia:

  1. Tosi päheitä tonttuja saitte kyllä aikaan! Ja niin se mamman oma pieni mussukka leikkii taas linssiludea siellä <3 Pallero voisi piakkoin tulla kotiin taas!

    Joulukorttia odotellessa..

    -Kassu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttuja on sen verran, että perintöä odotellessa :D
      Vidiasta on tullut kunnon saunakissa!

      Poista
  2. ...siis uusi hieno kone :o pitää tulla testaan. h

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korttikone on ihana! Paras ostos pitkään aikaan :D

      Poista
  3. Aivan ihastuttattavia tonttuja.. tykkään tuhannesti:)

    VastaaPoista