torstai 30. lokakuuta 2014

Joulumyyjäisiä odotellessa

Ihanaa, kun tulee joulu! Olen sortunut pariin joululehteenkin jo. Mutta kun joulu on niin ihana!

Olin viime viikon kirjastossa töissä ja siellä oli uusin Ihana -lehti. Tietenkin piti kokeilla pieniä paperiaskarteluja siinä tiskillä istuissani. Annoin päiväkotilaisille yhden kuusen siitä matkaan, loput jätin kirjaston "iloksi".
Jyväskylän joulumyyjäiset lähestyvät ja olen tehnyt kaikkea pientä kivaa. Pappa askartelee kortteja, sisareni tekee jotain, hmmm. - pitää aktivoida kaikki innokkaat mukaan touhuun. Mitä sitten Terttu tuokaan. Eiköhän me saada aikaan hyvä joulufiilis. Odotan kyllä kovasti joulumyyjäisviikonloppua Jyväskylässä!

Meillä on sitten täällä Pertunmaalla joulumyyjäiset sunnuntaina 14.12., mukavaa. Ehkä sinnekin teen jotain joulujuttuja. Saas nähdä.

Eilen kuulin myös, että meidän kirkossa on seiminäyttely! Täytyypä innostua viemään oma seimi sinne näytille. Ensin se on kyllä mukana Jyväskylässä. Ja Aadis täyttää kohta vuoden! Voi tätä mummun onnea ja iloa!
Nyt on ilta ja eiköhän keitetä kuppi teetä.

3 kommenttia:

  1. Voit viedä P:n seimen mukana näyttelyyn, niin onpahan vähän erilainen seimi näytillä :D

    VastaaPoista
  2. Mullekin tuli jo pieni joulukipinä tästä! Jouluihminen olen ollu aina, mutta remontti- ym. hässäkät ovat saaneet sen nyt taka-alalle. Ehkä hyväkin niin, meillä on ollut joskus joulukuusi täydessä tällingissään lokakuussa. Ihania joulusuunnittelupäiviä sinne :) terkuin Ansku

    VastaaPoista