perjantai 30. tammikuuta 2015

Kaikenlaista

niin kuin isäni aina sanoo. On siis tullut neulottua jotain ja aloitettua uuttakin. Eilen sain valmiiksi yhdet ranteistimet, sellaiset siniset nallelangasta. Menee varmaan johonkin myyjäislaatikkoon odottamaan parempia aikoja. Ja kun kamera on rikki, niin ei tule kuvattua millään muullakaan tekeleitä ja harmistus on kova.

Mutta sitten olen tehnyt Adalle villahaalarin ja Eliakselle villatakin. Eilen sain ystävättäreltäni ihania rondon vauvavillalankaa! Ihania värejä! Taidan niistä aloittaa Adalle ensi talveksi oikein pitkähihaisen villahaalarin.
Eliaksen villatakki on teeteen alpakkaa, pitäisi olla lämmin. Kokeilin ensimmäisen kerran tuota kaarroketta ja sehän oli ihan mukava neuloa. Ehkäpä kokeilen sitä uudestaankin. Villatakkihan on tietty aivan liian suuri Eliakselle, mutta pikku-ukko kasvaa sitä  vauhtia, ettei kukaan meistä pysy perässä. Ohjekin taisi olla muuten teetee:n ohjeita.
Adan haalarit on sitten dropsin babyalpacasilkkilankaa. Väri on oikeasti ihan lila. Ohje onkin sitten omasta päästä, kun en mielestäni mistään löytänyt (tai siis yhdistetty monesta eri ohjeesta).
Ada-neiti oli meillä muuten ensimmäistä kertaa yksin yökylässä! Oli ihanaa, ainakin minulla ja vaarilla :). Vidia-kissa etsi itselleen aina vaan korkeampia paikkoja, kun pieni tahmea käsi läheni. Adan piti olla kolme yötä, mutta vanhemmillaan petti pokka ja hakivat tyttösen pois jo toisen yön jälkeen :) Olinkohan minäkin samanlainen...
Nyt kuppi teetä, ehdottomasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti