perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen aikaan

Pääsiäinen on aika aikaisessa tänä vuonna, mutta niin on luontokin. Pihassa on vielä lunta, mutta kovin on vähiin käynyt. Toin jo hyvissä ajoin koivunoksia ja mustikanvarpuja sisälle maljakkoon. Niihin tuli tosi nopeasti pienet lehdet ja mustikkakin kukkii niin somasti. Anoppi laittoi aina tosi aikaisin koivuja maljakkoon ja mietin aina, että kyllä minäkin joskus.
Käsitöitäkin on tullut tehtyä jonkin verran. Olen harjoitellut kirjoneuleita (ei ole oikein minun juttu, mutta pakkohan sitä oli kokeilla). Huussinmattoja on tullut virkattua muutamia, jos veisin ne vaikka Talvikkiin myyntiin. Saas nähdä. Ja sukkia tietenkin. Tein parit Maariat, Katalle polvenylisukat ja sitten noita kirjoneuleranteistimia tuli tehtyä kolmet.
Ada ja Elias olivat meillä koko viikonlopun! Tällä kertaa vanhemmat eivät tulleet hakemaan kesken kaiken lapsia takaisin. Ja meillä oli niin mukavaa... Ihania ipanoita. Minä nukuin tietenkin toinen silmä auki yöt, sehän kuuluu asiaan. Isäntä ja Ada sen sijaan nukkuivat kuin tukit.
Nyt tässä odottelenkin ipanoita käymään. Pecus-kissa on meillä jo täällä, nukkuu saunan lauteilla tällä hetkellä. Täytyy varmaan selittää Pecukselle, että tahmatassut ovat tulossa, pysy kaukana:)

Ehkä keitän itselleni kupin teetä, ennen kuin vieraat saapuvat. Hyvää Pääsiäistä!

Ai niin, yksi tärkeä asia unohtui toimittaa. Meille nousee Muumitalo takapihalle!

1 kommentti:

  1. Ihania sukkia olet taas väkertänyt! Tultiin juuri saunasta, Vivi hienona neitinä siirtyi saunaan vasta nyt :) Täytyy mennä kohta katsomaan, ettei se ole ihan velttona siellä. Mukavaa pääsiäistä Vantaan rykmentiltä!
    -Kassu-

    VastaaPoista