keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesä parhaimmillaan

 Kävin eilen ensimmäistä kertaa mattopyykillä ja meidän matonpesupaikalle oli tullut mattomankeli! Vau! Oli muuten hieno, enkä jättänyt kuin kerran sormet sinne väliin. Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. Oikeasti laite on aivan mahtava. Ennen piti mattoja valuttaa vaikka kuinka kauan Kisarannassa, jollei halunnut kastella autoaan sisältä aivan kokonaan. Nyt vaan matto mankeliin ja kostea matto kyytiin ja kotiin. Yhdessä sitä kilpaa kehuimme mattoja pestessämme.

"Mattolaituri" siis matonpesupaikka on aivan loistava paikka, siellä näkee ja tapaa vaikka ketä. Mukavaa jutustelua ja matonpesua, huomaamattaan tulee siinä matot pestyä. Aamulla kyllä huomasin, että käsi on kipeä, mutta mitäs sitten, kun on mukavaa.

Ja mukavaahan täällä museolla on! Aurinko paistaa, linnut laulaa, tuuli humisee puissa. Itikoita nyt on ehkä vähän liikaa, mutta mitäs sitten. Ei niitä enää lokakuussa ole, ainakaan kovin paljon.

Päivä on jo pitkällä enkä ole edes ehtinyt kymmenteetä juoda, siis vesipannu tulille ja keksipaketti kaapista. Nam, tämä elämä on mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti