maanantai 14. kesäkuuta 2010

Minä ja miljoona itikkaa

Siis museokausi on avattu eilen. Olen kyllä odottanut kovasti tätä taas, että pääsen tänne museolle! Täällä on sellainen kummallinen fiilis, rauhallinen, seesteinen... melkein kuin omat ajatuksetkin asettuisivat! Eilen kyllä säikähdin tosissani, kun vintiltä kuului aivan selviä askelia, huih ja hetken päästä koputusta. Hyvä etten rynnännyt pää kolmantena jalkana ulos ja sotkenut fillarilla kotia asti. Noh rohkaisin kuitenkin mieleni ja kuuntelin oikein tarkasti. Tikka se siellä tepasteli ja naputteli toukkia seinästä. Puuh. Vaikka olisi se kyllä ollut aika jännää, jos en olisi löytänyt "syyllistä":)

Eilen kävi kyllä ensimmäiset melkein oikeat asiakkaat, pari tuttua pyörähti pihassa kertomassa kuulumisia. Laitoin kyllä heidät tilastoihin, vaikkei ihan koko kierrosta tehtykään.

Näin kesän alussa täällä on kyllä hirveesti tekemistä: siivousta, hämähäkin seittien hävitystä, hiirien karkotusta... ja tavarat paikalleen. Onneksi olen jo suurimman osan laittanut, kun päiväkotilaiset kävivät kylässä jo aiemmin. Hauskaa, kun talo oli täynnä ipanoita:)

Mutta nyt ennen kuin aloitan kunnolla työt, täytyy kiehauttaa kuppi teetä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti