sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulujuttuja

Tiden löper kun on mukavaa, eli uudet jouluverhot piti tehdä, kun vanhoja en löytänyt? Yleensä hukkaan kyllä tavaroita, mutta tämä oli kyllä nyt kaiken huippu. Minulla ei ole aavistustakaan, että minne olen jouluverhot laittanut. Noh, Paavon kanssa käytiin Mikkelissä ja sieltähän uusi kangas löytyi. Ompelin muuten ihan ensimmäisen kerran elämässäni tuollaiset verhot, jossa on kahta eri kangasta. Eihän ne nyt niin jouluiset ole, muuten kuin väritykseltään. Onhan nyt sitten vara vaihdella verhoja...

Joulukortit tuli tehtyä jo myyjäisiin ja niitä jäi aika paljon, joten valmiita kortteja on sitten, kunhan vain laitan valmiit osoitetarrat ja raapustan jotain kortin sisään. Kuinkahan monelle unohtuu lähettää joulukortti, hmm. Ja just vasta sain laitettua meidän (papan ja minun) kiitoskortitkin postiin.

Sain atk-kerholaisilta ihanan amarylliksen! Se kukkiin niin kauniisti. Todella upea kukka!


Pakkasta on -26 juuri nyt, eli KYLMÄ. Onneksi meillä on noita uuneja, että saan pitää tulia jossakin uunissa vaikka koko ajan:) Niin ja villasukkia jalassa... teetä, kyllä ehdottomasti, kuppi teetä on nyt paikallaan.

Ai niin, ja äsken otin koneesta parit huopalapaset, eli olen sitten kai ollutkin ihan ahkerana;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti