perjantai 14. tammikuuta 2011

LUNTA!

Voihan elämä tuota lumen määrää! Mutta miten ihanan kaunista onkaan joka puolella. Nytkin kun katselen ikkunasta täällä kunnantalolla, niin on tosi rauhoittavan näköistä pihalla - joka puolella vitivalkoista lunta. Tällaiset ilmat ovat jotenkin mustavalkoisia, valkoinen on niin voimakas, että se syö kaiken muun värin.

Tammikuu jo puolessa, huh, kohta on kevät! Avantouintikausi on parhaimmillaan, ja tuleekin käytyä melkein joka päivä uimassa. En kyllästy kai koskaan kehumasta sitä ihanaa oloa, mikä uinnin jälkeen on - ehkä sitä voisi verrata migreenin jälkeiseen tilaan. Ja silloinhan sanon aina, että nyt voisin kävellä vaikka Kiinaan! Siis energiaa on. Noh jokaisella meillä on hulluutemme.

Käsityösaralla valmistuu miesten sukkia, yritän välttää harmaan käyttöä ja teen siis ruskeita ja sinisiä. Aloitin kyllä eilen yhden pienen peikon neulomisen, kun malli näytti mukavalta, niin ja uudelle balleriinalle hametta (kun oli siihen hommaan sopivia lankoja). Siis juuri huomasin, etten teekään pelkkiä miesten sukkia:)

Vaan nyt töihin, sillä ahneuksissani menin jo juomaan kupposen teetä...

3 kommenttia:

  1. kurssilla ollaan ja on hiki!

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä niin päheet pipot!

    - Kaisa -

    VastaaPoista
  3. Mutta mehän ollaan aina niin tyylikkäitä! Huomaa joulukoristeet. Olihan meillä sentään juhlat avannossa:)

    VastaaPoista