perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ihana pitsineulekirja


Tänään kun olen kirjastossa töissä (koko viikon oikeastaan), niin eikö tullutkin uutuuskirjapaketti! Mietin tässä, että mikähän olisi vielä mukavampaa, kuin avata pahvilaatikko, joka on täynnä uusia kirjoja? Joka tapauksessa, paketissa oli "Pitsit puikoille" kirja. Ihanan näköisiä pitsineuleita. Minähän en ole mikään pitsineuleiden tekijä, mutta kyllä näistä ohjeista löytyisi jo minullekin sopiva neule.

Tämä ompeluinnostus kun on ollut aika hurja, laukkuja tulee (toivottavasti myös menee kaupaksi) ihan solkenaan. Aloitin myös vauvanpeiton virkkaamisen isoäidin neliöistä ja kaivoin laatikon pohjalta aloittamani virkatun tunikan. Siitähän olin tehnyt melkein takakappaleen valmiiksi. Noh, eiköhän sekin siitä valmistu.

Sunnuntaina aukeaa sitten museo! Jee! Kävin siellä tänä aamuna, kun  Sirkka Satu Virtanen tekee näyttelyä museolle. Toisen aitan yläkertaan ja päärakennuksen vitriineihin tulee ihania juttuja esim. savesta koruja. Tosi upeita! Aitassa on sitten museonhoitajalle (lue Lauralle) ihana ryijy, jonka päällä voi levähtää. Se vaara siinä kyllä on, että siihen voisi ihanasti nukahtaa. Illan tullen sitten lepakkoyhdyskunta voisi herätellä:).

Ja onhan meillä tuo terapiakissa nimeltään Pecus. Sitä katsellessa ja silitellessä tulee niin käsittämättömän hyvä olo ettei paremmasta väliä. Mutta nyt on saatava kuppi teetä, vaikka on kuinka kuuma ilma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti