lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannus!

Tuo Suomen kesän onni ja autuus. Nyt se sitten alkaa syksyn odotus:) Päiväkin on lyhentynyt jo vaikka kuinka... heh heh, nämä ovat näitä syksyihmisen toiveita. Ei vaan, kyllä tämä kesäkin on ihan jees; saa tehdä ulkona ruokaa, ei tarvitse lämmittää, saa liikuntaa, kun huiskii hyttysiä jne.


Pecus the Great on siis edelleen meillä kesäkissana. Virkkasin tuossa pientä vauvanpeittoa, mutta ilmeisesti se on Pecuksen mieleen ja ilmekin on sellainen, että pois alta. Annoin siis Pecuksen siinä lepäillä ja nauttia päivästä. Nyt peitto on höyrytetty ja odottaa, että teen siihen fleecekankaasta toisen puolen. On sitten lämmin vaikka vaunuissa vauvan päällä, tai sitten kissapeittona.

Sukkia olen neulonut parit parit (heh), kun huomasin tuossa, että museon korissa ei ole oikein mitään myytävää. Ja uusi laukkukin on valmistunut. Tuosta tulikin aika hyvä, voi olla että otan sen omaan käyttöön, saas nähdä.

Nyt ajattelin tehdä raparperipiimäpiirakkaa, nam ja siihen päälle vanlijavaahtoa nam nam. Kassu ja kissat tulevat huomenna, ihanaa! Sitten onkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun kissat ravaavat ympäri taloa:) Miau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti