lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkaspäiviä

Pakkasta on vaan riittänyt enemmän kuin meidän mittari näyttää. Mutta mitä sitten? Laitetaan lisää päälle ja nautitaan kauniista ilmasta. Nytkin paistaa aurinko ja hanki kimmeltää ihanasti. Täällä töissä on hienoa katsella ulos, kun ikkunat ovat kuin vaihtuvat maisemataulut.

Odotan tässä työpäivän päättymistä, että pääsen huovutuskurssille. Ihanaa! Omaa aikaa ja hyvää seuraa. Kaarina kävi tuossa jo äsken kertomassa, että miten niitä eläimiä oikein tehdään. Meinasin tehdä Vidian. Saas nähdä minkälainen kissa tulee. Ehkä olisikin pitänyt sanoa, että teen istuvan kissan:)

Laitan tähän muutaman talvimaiseman. Mänty ja koivu on meidän pihasta. Aurinko paistoi niin loistavasti, mutta ei se kuitenkaan kuvassa näytä niin upealta.

Nuo pari kuvaa ovat sitten Kisarannasta, eli avantopaikalta. Nyt on liian kylmä minun mennä uimaan, mutta eiköhän nämä kelit tästä vielä hellitä, kun vaan avanto ei jäätyisi umpeen!:) Täytyy sitten vaan sitä hakata isommaksi, että pääsee kunnolla lillumaan veteen.

Sain muuten joululahjaksi ystävättäreltäni Annelta ihanan tiffany-enkelin! Se on niin kaunis! Kalle laittoi sen olkkarin ikkunnaan, että voin katsella sitä ihan joka päivä. Valo leikkii mukavasti enkelin siivissä ja seiniin tulee kauniita väriläiskiä, kun aurinko paistaa enkelin läpi...

Nyt teetä, ainakin yksi iso muki, kiitos...




4 kommenttia:

  1. Taas oli mukava lueskella pitkästä aikaa sun blogia ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun luet, kuka sitten oletkin :)

    VastaaPoista
  3. Oi kun kiva nähdä miltä Kisaranta näyttää talvella lumen keskellä! Meillä kun on enemmän muistoja siitä heinäkuun helteistä;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ollut tänään(kään) ruuhkaa uimarannalla uimassa käydessäni, vaikka paistoi aurinko :)

      Poista