lauantai 18. helmikuuta 2012

Viimeviikonlopun aherrukset

Viime viikonloppuna olin ihan kotosalla (ah ihanaa) ja sain tehtyä vaikka mitä! En tietenkään suursiivonnut tai tehnyt mitään sellaista, vaan käsitöitä. Ja tässä alla on sitten huovutettuja lapasia. Nuo vasemmalla ylhäällä on mun omat, ne piti vaan paikata, kun olivat jo niin kuluneet tuosta sormien kohdalta (ne taitaa muuten olla mun ekat huovutetut lapaset). Sitten siinä on kahdet violetit, toiset menee meidän Kaisalle (pitää vaan tehdä niihin vielä kynnet heh) ja nuo kahdet tuossa menevät varmaan Talvikkiin myyntiin. Nuo kirjavat on tehty puro-langasta ja on kahdesti huovutetut. Täytyykin pyytää isäntää tekemään sellaiset puiset lapasaihiot, jotka voisi sitten laittaa tuonne lapasten sisään, että ne kuivuisivat muotoonsa. Hmm. Ehkä leivon tänään jotain hyvää ja pyydän sitten:).


Sitten tuo huivi tuossa on valmistunut jo jouluksi, mutta en ole vain saanut sitä kostutettua. Se on meinaan sisareni joululahja :). Huivihan on revontulihuivi ja ohje löytyy täältä. Väri on tosi kaunis violetti ja huivi painaa alle 50 gr! Lankaa jäi toinen vyyhti, jos vaikka itselle sitten... ehkä.
Kalle myös ahkeroi tuolla pärnäsellä ja siellä valmistui viimeisin nukkekirkko. Ja tämä se vasta hieno on! Siihen Kalle kokeili vaikka mitä: urut, kellotorni, kellot jne. Minusta se on tosi upea, vaikka olen ehkä vähän puolueellinen.
Nyt on sitten valmistumassa parit lapaset, toiset huopasesta ja toiset puro-langasta (mulla on kyllä vähän hahtuvalankaakin), ja yksi kassi on virkattu ja huovutettu, siihen pitäsi sitten tehdä sisus ja sangat... Tekemistä on siis vaikka kuinka. Mutta nyt täytyy saada kuppi teetä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti