lauantai 21. heinäkuuta 2012

Ihana, kiireinen viikko

Nyt kun ulkona salamoi ja ukkonen jyrisee, niin rohkeasti avasin koneen ja naputtelen pari riviä. Eipä siis saatu sateetonta päivää tänäänkään, mutta mitä sitten. Sillä meillä täällä Pertunmaalla oli aivan järisyttävän ihana ja upea konsertti tiistaina. Heti keskiviikko aamuna soitin papalle ja kerroin, kuinka sain kokea yhden elämyksellisimmän konsertin ikinä!
Jouni, Anna-Claudia ja Aki

Tenori ja huomaa flyygeli takana :)
 Tiistaina siis Pohjolan yö - Jouni Somero, piano, Aki Alamikkotervo, tenori sekä Anna-Claudia Somero, huilu. Huh huh ja puuh. Ja soittimena flyygeli, meillä täällä Pertunmaalla! Eikä siinä vielä kaikki, konsertissa tenori polvistui eteeni, piti kädestäni kiinni ja lauloi! Koko yleisön edessä. Vau! Punastelin tietty kuin pienet tytöt :)
Anna-Claudia ja Jouni


Ja edellisenä tiistaina meillä oli Juha Vartiainen ja Variaatio, ja oli tosi hyvää musaa! Ensi vuonna meillä onkin sitten kesälomanlopettajaistanssit Juha Vartiaisen tahdeissa.
Sitten vähän käsitöitä, eli teen tällaisia pieniä lumikiteitä joulumyyjäisiin. Kovetan ne vielä, niin luulen, että ihan hauskoja kuusen- tai ikkunakoristeita.

Nyt kuppi teetä ja pari pikkuleipää, eikö?:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti