lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kesäkissat

Kesä menee kovaa vauhtia eteenpäin ja tällaiselle talvi-ihmiselle, sehän on vain hyvä asia.

Kissoja on edelleen kaksi huushollia pitämässä, ja eihän niille voi kuin nauraa.  Yritin tuossa tehdä vähän hommia tietokoneella, mutta Vidia-neiti oli toista mieltä. Toinen katsoi puoliavonaisin silmin... silittämiseksi meni se työhetki. Mutta ei haittaa, sillä Vidia on sellainen pumpulimassukissa :)


Käsitöitäkin olen tehnyt jonkin verran, kun olen päättänyt mennä Jyväskylän joulumarkkinoille myymään säälittäviä käpyviritelmiä. Saas nähdä tuleeko sitten oikeasti mentyä. Kiva tehdä kesällä huopuvista langoista käsitöitä, tietty voisi tehdä jostain vaikka kalalangasta pitsejä tms., mutta vielä riittää intoa huovutettaviin lapasiin.

Joka keskiviikko on Vanha-Rantalan museolla käsityöpäivä, ja vielä en ole edes ehtinyt aloittaa siellä tekemään yhtään mitään :). Onneksi siellä on muita innokkaampia tekijöitä, joten puikot ovat kyllä kilisseet sielläkin (se mitä nyt kahvinjuonnin ja suunsoiton välillä ehtii kilistä). Varsin mukavaa on olla museolla kuumana kesäpäivänä, sillä vanha hirsirakennus on ihanan viileä.

Nyt kuppi teetä ja suklaakääretorttua, nam.

2 kommenttia: