perjantai 21. syyskuuta 2012

Käsitöitä ja konsertti

Eilen illalla meillä oli täällä aivan huima konsertti:
KASAKKANAISET JA SOITINYHTYE OZORNIE NAIGRIŠI (DONETSK, UKRAINA). Aivan upeaa esiintymistä! Vau! Olin taas ihan äimänä! Ukrainan kansainvälisestä kulttuurikeskuksestä löytyy ko yhtyeestä lisää tietoa. Näkemistä ja kokemista riitti, hienoja lauluja, upeaa pyörähtelyä! Hameenhelmat heiluivat ja kannat kopisivat.



No sitten käsitöihin... Niitä on kertynyt kummasti. Ja tällä hetkellä olen tekemässä itselleni (oho) sukkia. Toinen on kohta valmis. Mutta tässä kuva jo valmiista sukista. Tädilleni on lähdössä nuo kukkaketosukat kiitokseksi yöpaikasta Tampereella. Muut menee joulumyyntiin, joulumyyjäisiin tai sukulaisille ja ystäville :)

Lapsiakin on valmistunut jonkin verran, tässä purolangasta huovutusta vailla olevat ja kohta peukaloa vailla olevat. Tuo purolanka on kyllä aika kiva neuloa. Mutta ehkä haen vähän Pirtinkehräämön hahtuvaa lisäksi.


Tämä kuva ei suostunut kääntymään millään. Alla pieni matto trikookuteesta virkattuna ja päällä uudesta ihanasta patalappukirjasta tehty patalappu. Patalappu on menossa lahjaksi veljelleni, joka sai kunniaa osakseen eli on nyt yksi Chaîne des Rôtisseurs ammattilaiskäätyjen omistaja. Tämä on tosi ylpeä veljestään! Hyvä meidän Tuomo!

Ja sitten vielä yksi kuva, eli mun aarteet! Minulla on meidän yläkerrassa vanha koulukaappi, jossa on pari ylähyllyä täynnä uusia ja vanhoja (enimmäkseen) käsityö- ja askartelukirjoja. Niitä on kiva selailla, kun ei huvita tehdä käsitöitä. Kohta onkin sitten pää täynnä uusia mitä ihmeellisempiä ideoita... jotkut toteutuu, jotkut ei:).

Ja sitten, ehdottomasti, kuppi teetä ja pala piirakkaa. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti