perjantai 5. lokakuuta 2012

Omat sukat!

Pitkästä aikaa tein itselleni jotain, eli uudet sukat. Löysin ihanaa lankaa - hot socks batik - Gründl Four Season -  (mistä muualta kuin Tapion kaupasta) ja päätin ilahduttaa itseäni. Lanka oli tosi mukavaa neuloa, vaikka välillä kyllä tuntuu ettei tuo ohut lanka kelpaa mihinkään :). Kuvio löytyi novita-lehdestä, taisi olla keinutuolin peitto tms. Hyvin siis soveltui myös sukkiin.


Toinen valmistunut työ on sitten tyttären rannelämmittimet. Vihdoin sain ne tehtyä! Kuvio on sama kuin sukissani ja lanka - hot socks spectra - Gründl Four Season- taisi olla Lankamaailmasta. Saman tyyppistä kuin tuo sukkalanka, ehkä vähän epätasaisempaa, mutta mukava neuloa myös. Tytär kyllä itse valitsi langan, mutta toivottavasti tuo ei haitta, kun rannelämmittimet ovat erilaiset tai eriväriset lähinnä! Lankakerässä ei oikein näkynyt millaista tuo lanka oikeasti on. Neuloin vielä pienet lenkit, jotka menevät keskisormen ympäri, että pysyvät hyvin kädessä.

Mummu-atk:t ovat alkaneet ja syksy on siis aika kiireinen, kolmena iltana viikossa pauhaan suureen ääneen tietotekniikan ihmeitä... tai noh, osa opettelee hiiren käyttöä osa on jo pitemmällä. Mukavaa se kuitenkin on, virkistää minuakin!

Nyt voisi luulla, että joisin kupin teetä, mutta HAH join jo! :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat ranteistimet!! Ja tosi nätit sukat neuloit itsellesi! Hyvä Äiskä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpaako ne? Lähetänkö vai tuonko tullessani?

      Poista
    2. Jaksan ehkä odotella, eli tuo vain sitten ensiviikolla. Ei tarvitse erikseen lähetellä. Tosi kiva kun tuut!! <3

      Ja Yrskis varmasti odottaa jo maalle lähtöä ^^

      Poista