sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sunnuntaiaamu

Aurinko paistaa tosi hienosti tänään. Täytyy yrittää mennä tänään ulos, vaikka ihan kameran kanssa. Katselinkin tuossa keittiön ikkunasta, kun orava oli lintulaudalla (tai meillä on sovittu niin, että oravat voivat ihan luvan kanssa käydä toisella lintulaudalla). Niitä on tosi mukava katsella.

Eilen aloitin kahden pupun tekemisen ja sitten huomasin, ettei minulla olekaan vanua. Eläköön netti! Sain sitten tilattua heti pari pussia, ja ne onkin varmaan postissa jo tiistaina tai viimeistään keskiviikkona. Ihan kuin niillä pupuilla nyt olisi niin mahdoton kiire...

Perjantaina kävin kaupungissa (ja ainut kaupunkihan minulle on Jyväskylä) ja tulin kotiin yhden pyykkikopallisen kanssa äidin pöytäliinoja. On sitten valkoisia liinoja ja kangasserveettejä isommallekin porukalle. Tänään sain ne jopa laatikkoon. Upeita liinoja! Jaettiin siskon kanssa ne tasan ja molemmille riitti kyllä aivan tarpeeksi! Onneksi minulla on mankeli, sillä ei niitä muuten jaksaisi kukaan (vihje Heidi, hae mankelisi takaisin Sipiltä) silittää. Niin ja sain joululahjankin, tai oikeastaan kaksi: upeat lapaset ja loistavan käpyviritelmän! Kiitos!

Jaaha, jos vähän aikaa tekisi ihan oikeita töitä tässä koneella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti