maanantai 1. maaliskuuta 2010

Villasukkia pojille

Viikonloppu meni ja kahdet villasukat tuli valmiiksi. Pojat laittoivat sukat vaan heti jalkaa, etten edes kuvaa ehtinyt ottaa. Ilmeisesti sukat tulivat tarpeeseen (pyykkikorissa näkyy olevan nyt sitten vinopino villasukkia).

Istuinkin sitten eilen yläkerrassa ja selasin ison pinon vanhoja käsityölehtiä, kun etsin yhtä tiettyä ohjetta. Ohje onkin sellaisessa lehdessä, jota minulla ei ole. Siispä kirjastoon etsimään!

Lumet on nyt pudotettu liiterin katolta, voidaan kaikki kai huokaista helpotuksesta. Nythän tuota näyttää tulevan lisää, mahtuu sitten katollekin.

Hiljaista on, kun talo tyhjeni eilen. Jäätiin isännän kanssa kahden. Oletettavasti minä levitän kaikki käsityöt yläkertaan, vingutan vinyyleitä ja nautin siitä, että saan olla rauhassa:) Kunnes tulee hetki, jolloin haluan kaikki lähelleni!

2 kommenttia:

  1. Moi - olen just siinä tilanteessa - käsityöt levällään ja radiot auki, jotta voin kuunneella kotona kulkiessani ja YLE 1 tietenkin. Jos joku vain kulkisi perässä ja keräis tavarat paikoilleen, niin mahtus paremmin kulkemaan.
    Ja sitten kudoin itselleni fantasiasukat - hienot vaikka itse sanonkin (kuvaa en osaa lähettää sulle, mutta joku päivä opettelen ;)
    terveisin Ateenasta Suomesta hihihihihih....

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi, on lohdullista huomata, etten ole yksin kaaokseni kanssa:) Tavataan Suomen Ateenassa:)

    VastaaPoista