torstai 1. huhtikuuta 2010

Kiireitä

On ollut kyllä todella kiireitä tässä viimeisen viikon aikana, ja kiire näyttää jatkuvan. Noh, ehkä kiireessä on puolensa, jos sitä ei jatku ihan loputtomiin.

Viime viikolla olin OmaMökkimessuilla Helsingissä puhumassa kuin Runeberg. Tietty oman kunnan puolesta. Mukavaa oli ja erityisen mukava oli tavata kesäasukkaita! Siitä tulee jo vähän kesäfiilikset ihan itsekseen. Nytkin paistaa muuten ihanasti aurinko!

Pääsiäiskortit jäi sitten tekemättä, mutta jostain pitää osata luopua ja nyt se oli kortit. Olin kyllä hakenut jo kirjastosta korttikirjankin ja ostin (vaikka taas kerran lupasin itselleni, etten osta mitään) uuden kanaleimasimen. Eihän se leimasin kyllä käyttämättä jää, ehei.

Kaikki lapset ja kissat ovat kotosalla olleet jo maanantaista. Tuntuu tosi hyvältä, kun talo on täynnä elämää ja ääniä. Kissoille on naurettu oikein urakalla, on ne vaan niin hupaisia eläimiä.

Käsityöt on sitten jääneet myös vähän taka-alalle, mutta se on vain hyvä. Innolla odotan taas sitä hetkeä, kun saan kutimet käsiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti