sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivä

Hyvää Äitienpäivää kaikille!
Nyt onkin erityinen Äitienpäivä, sillä veljeni menehtyi tasan vuosi sitten. On hiukan vaikea iloita tästä päivästä, mutta kun luin veljentytön viestiä facebookissa, niin itkeä tirautin (eli helpotti) ja sitten lähetin kovasti lämpimiä terveisiä niin veljentytölle kuin veljellenikin.

Minusta Äitienpäivä on hiukan teennäinen. Eikö sitä voisi vaikka yllättää äidin jonain päivänä ihan muuten vain, nyt sitten syyllistetään kaikki - äidit, isät ja lapset! Noh sain sitten varmaan tulikivenkatkuisia ajatuksia moneltakin, mutta minkäs sitä omille ajatuksilleen. Tämähän ei tarkoita, ettenkö arvostaisi äitejä! Totta kai! Meidän äitikin oli oikein äitien äiti! Tai sitten anoppi, huh, siinä vasta äiti - 10 lasta! Vau! Hyvä kun näiden kolmen kanssa jotenkin pärjäilen:)

Minä sain äitienpäiväksi täytekakkua, nam, se oli/on hyvää. Sanoin jo aiemmin viikolla, ettei ei tartte sitten mitään ruusuja raahata.  Tytär soitti heti aamusta ja vanhin poika tuli kissansa kanssa viikonlopuksi kotiin. Se riittää minulle aivan mainiosti. Eli olen tyytyväinen elämääni, myös tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti