sunnuntai 15. elokuuta 2010

Arki

Arki on kai koittanut, kun koulut ovat alkaneet. Minä nautin arjesta, elämä on rauhallista, tai ainakin rauhallisempaa. Ja minä saan omaa aikaa! Muutama tunti aamupäivästä ihan itselle, teen sitten töitä tai vaikka vien pyykkiä pihalle, mutta saan olla yksin. Niin kovasti kun perhettäni rakastankin.

Muutamia uusia käsitöitäkin on saanut alulle, parit sukat, muutama eläinhahmo, huovutettavat lapaset. Sitä se syksy teettää, minä piristyn kummasti. Vaikka museohan on auki vielä tämän viikon, niin silti kiireeni ovat tältä kesältä jo vähän ohi. Olikin kiire kesä!

Vidia siis hallitsee meidän elämää nyt (tyttären kissa). Kalle opettaa Vitskua jo kovasti herkkukaapille! Naapuirin Kyösti-kissa kävi eilen tervehtimässä Vitskua ja johan piti kissaneiti metelin - siis pihinää (hampaiden näyttö), murinaa (kuin suurikin kissapeto). Kyösti parka oli jäykkänä kauhusta, tai sitten dementia iski, eikä liikkunut mihinkään. Vidia oli kuin magnusti pihalla penkin päällä ja tuijotti tiukkana. Hyvä tietää, että meillä on nyt sitten kunnon vahtikissa. Paitsi, että Päärynä (Vidia) kömpi saunan lauteille nukkumaan, kun lähdin. Ei taida olla riittävän lämmintä muuten... mittarissa + 27.

Mutta nyt on aika juoda kuppi teetä, sillä passasin tuossa juuri pari asiakastakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti