maanantai 2. elokuuta 2010

Kirjaston hiljaisuudessa

Tällä ihmisellä on ollut aivan liian kiire! Nyt siis nautin töistä täällä kirjastossa, sillä täällä on hurjasti tekemistä, mutta jollain tapaa edes rauhallista.

Tiesin jo kesän alussa, että liikaa hommia yhdelle kesällä ja yhdelle ihmiselle, mutta minkäs ihminen itselleen voi! Eilinen oli sitten viimeinen voimain ponnistus, nyt on museo vielä pari viikkoa auki ja kirjastovuorotkin alkavat rullaamaan ihan normaaliin tahtiin. Eli eiköhän tästäkin kesästä selvitä.

Katselin tuossa äsken Villapallon blogia ja voi minkä määrän Pia oli taas ehtinyt neuloa. Itse kun en ole juuri puikkoihin ehtinyt koskea varmaan koko heinäkuussa (ehkä jotain tosi pientä). Nyt tulee sitten selitys, eli metallipuikot oli helteellä tosi ikävät, narisevat ja nihkeät, ja eihän täältä meiltä saa bambupuikkoja mitenkään... noh olisihan ollut tietenkin netti... Mutta sitä suuremmalla innolla aloitan syksyn viileillä keleillä käsityöt!

Pecus-kissa on viihtynyt meillä tosi hyvin ja me on viihdytty Pecus-kissan kanssa tosi loistavasti. Viime yönä kun valvoin ja katsoin Star Trekiä, niin kyllä oli mukavaa, kun miuku maukulainen siinä pyöri kintuissa ja hurisi kovaan ääneen.

Join muuten äsken kupin teetä, kun olen vettä keittänyt viimeiset kolme tuntia. Nyt kirjat hyllyyn ja sitten voisi jopa palkita itsensä etsimällä jotain tosi hyvää lukemista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti