sunnuntai 8. elokuuta 2010

Hellettä

Helle käy siis oikeasti minun hermoihin! Keskittymiskyky on lähinnä nolla, teetäkään ei tee mieli! Museo on lämmennyt jo kokonaan, eli täälläkään ei ole yhtään viileää nurkkaa, jossa voisi vaan olla. Noh, syksy tulee pian, jesh!

Sen verran piristyin kuitenkin, että aloitin uuden pupun neulomisen. Pääsin kokeilemaan puisia puikkoja - nehän on vallan mainiot. Ei narise lanka eikä hikoa kädet. Tosi mukavat. Eilen kävin kaupungissa viemässä Pecuksen ja Paavon omaan kotiinsa, niin lohdutukseksi ostin pari kerää lankaa. Jos vaikka sitten villasukkia tekisi valmiiksi joulumyyjäisiin.

Yritän tässä myös viritellä itselleni 50-kriisiä. Hmmm, tähän asti aika huonolla menestyksellä. On kai sitten tullut pidettyä pari kriisiä tuossa aiemmin, niin ei tällä taida olla väliäkään. Mutta kyllä tuo ikä laittaa vähän miettimään, että mitä on tullut tehtyä ja mitä voisi tehdä. Siis molemmat listat ovat kyllä aika pitkiä - hih.

Mutta ensi viikolla haen Päärynän eli Vidian meille vähäksi aikaa, luulen, että se piristää meitä kaikkia, oli sitten hellettä tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti