sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Sukkia ja muuta sälää

Voi kun saisi jotenkin tätä energiaa tallennettua kevättä varten, tai yleensäkin, avaisi vain purkin tarvittaessa. Noh tarvii nyt vaan sitä sitten kuluttaa.

Kävin vaihteeksi eilen uimassa ja niin paljon vesi on kylmentynyt, että harkitsen jo hanskojen käyttöönottoa. Meinaan, kun oikein ui, siis ei vaan lillu, niin sormia palelee. Muualla kun on sitä mitä hylkeilläkin, niin se osa on hoidettu:). Niin siis uimisen jälkeen olisin taas tehnyt vaikka mitä! Menin sitten museolla nurmikon leikkuuseen. Ja sinne taidan mennä tänäänkin, nyt vain sisälle laittamaan paikkoja talvikuntoon. Ja ensi viikolla pitääkin sopia ryhmäkodin kanssa, että milloin tulevat museolle pihatalkoisiin.

Meillä on tosi mukava kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkoti täällä ja siellä on riskejä miehiä ja iloisia naisia! Lupasin sitten keittää kahvit ja tehdä voileivät pihatalkoisiin. Eiköhän me saada mukava päivä aikaiseksi.

Tässä siis sukat, joihin kokeilin yhtä ohjetta Paraphernalia joka löytyy täältä. Kuvassa sukan kuvio näkyy aika huonosti, mutta tuolta ohjeen linkistä voi sitten katsella miltä ne näyttävät, tai miltä niiden pitäisi näyttää:). Ohjeessa oli myös vähän erilainen kantapää ja kärkikavennus, siis pitihän niitäkin kokeilla. Yläkuvassa olevat lapaset ja tossut odottavat laukun valmistumista, jotta saan ne kaikki kerralla pyykkikoneeseen. Ja sitten pyydänkin Kallea putsaamaan pyykkikoneen poistoletkun:)

Jaaha, pitäisköhän tehdä oikeita töitäkin... pah, taidan keittää kupin teetä, kun on vielä täytekakkuakin jäljellä:)

2 kommenttia: