keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Viikonlopun puuhasteluja

Tosiaankin pitkästä aikaa sain puuhastella koko viikonlopun, ja vielä kun naapurin lapset olivat yökylässä, niin sain vielä pötkötellä sängyllä, syödä karkkia ja katsella piirrettyjä! Jesh! Omat lapset kun on jo niin isoja, ettei heidän kanssaan enää oikein saa (paitsi tyttären kanssa aina joskus katsotaan Monsterit Oy...) sellaista tehdä, niin mukavaa, kun naapurin lapset tulevat välillä meille lainaan. Tehtiin me siis muutakin, eli käytiin metsäretkellä ja tehtiin ovikoristeita. Ja hienoja tuli!

Ja sitten kokeilin uudesta ihanasta kirjasta vähän huovutusta, siis neulahuovutusta. Raahasin kaikki villat ulos ja ei kun tekemään. Tässä toinen tuotos, se on huuhkaja ja pituutta sillä on 11 cm. Sain kirjan tyttäreltä synttärilahjaksi. Kokeilin myös kissaa, violettia sellaista, mutta se on vielä vähän kesken (näyttää ehkä enemmän apinalta kuin kissalta).

Helmin sukat ovat kohta valmiit. Nehän olisi olleet jo valmiit, mutta huomasin toisessa melkein valmiissa sukassa, että olin aloittanut sen 8 silmukkaa liian pienenä (muokkailin vähän ohjetta, kun niistä tulee polvisukat). Enää kärkikavennus, niin sitten saankin ne lähettää eteenpäin.

Mutta nyt on mentävä, ei teen juontiin vaan joogaan. Se on syksy ja kansalaisopistot!

2 kommenttia:

  1. Ihana huuhkaja! Sitten jos loppuu tekeminen, niin minä tarvitsisin talveksi sellaisen söpön inkapipon pitkillä korvaläpillä ;) Onko jooga alkanut kivasti? Kerro terkkuja Pmaalle!

    <3

    VastaaPoista
  2. Heips Pauliina,
    tarvii sitten etsiä inkapiponmalleja:) Joogan on tosi jees! Ja siihen kun lisää vielä uimisen järvessä, niin olo on tosi hieno. Mukavaa päivää:)

    VastaaPoista