tiistai 28. syyskuuta 2010

Käsitöitä ja uintia

Kiire meinaa olla taas liian hyvä ystävä, eli tarttis varmaan teherä jotahin. Ainakin kävin tänään uimassa ja nyt sitten olen tehnyt töitä. Eikös silloin kaikki pitäisi olla hyvin? Niin ja eilen valmistui sukat yläkerrassa ja alakerran sukkiin kokeilen pitsikuvioita - molemmissa varsissa tietenkin erilainen kuvio. Niistä tulee tosi loistavat joogasukat! Sain tänään kyllä sukkatilauksen, joten omat työt syrjään ja "oikeat" työt käteen:)

Vaikka välillä kiire tuntuukin kovalta, niin silti katselen kiivaasti ympärilleni, että oliskohan jotain kivaa duunia ympäristössä. Ehkä se ajatus tulee aina näin loppuvuodesta mieleen. Ja soitinkin jo yhteen paikkaan... se olisi kyllä tosi mielenkiintoinen. Täytyy oikein vakavasti miettiä.

Loppuviikko meneekin sitten kirjastossa töissä ja perjantaina on lautapeli-ilta. Jee! Sitä odotan kovasti. Toivottavasti porukkaa tulee paikalle.

Kyllä voi olla kaunista! Tässä kun katselen kunnantalolla ikkunasta ulos, niin puut ovat mitä upeimman värisiä, järvi kirkkaan sininen, ei pilveäkään näkyvissä. Voiko upeampaa enää olla?! Suuri huokaus... ja sitten taidankin lähteä kotiin tekemään ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti