tiistai 5. lokakuuta 2010

Pientä matkastressiä

Eli loma odottaa ensi viikolla, ja sitä odotellessa piti kokeilla, että miten tehdää silmukkamerkkejä. Onneksi on kertynyt tuota askartelutarviketta enemmän kuin varmaan ikinä tulen käyttämään. Joka tapauksessa tällaisia niistä sitten tuli. Laitoin kuvaan viivottimen, että muistan minkä kokoisia ne oikein ovat.

Silmukkamerkkejä oli muuten tosi mukava tehdä, tarvitsin vain lukulasit (heh) ja hyvin valon ja tietty pienet pihdit. Taidan tehdä niitä lisää, kunhan seuraava stressi iskee.

Tänään saamme mukaamme uuden uimamaisterin. Eli olen puhunyt pyörryksiin jälleen yhden ihmisen, josta toivon mukaan saamme vakituisen avantouimarin joukkoomme. Tämä joukkohan on siis projektipäällikkö Pia ja minä. Vaikkei meitä ole kuin kaksi, niin meteliä ja puhetta on ainakin 10 naisen edestä. Nyt kun mukaan saadaan vielä kanslisti, niin voidaan pitää vaikka kokouksia laiturilla.


Tosiasiahan on, että tällainen mukava pikku puuhailu työn lomassa lisää tuottavuutta ja tyoviihtyvyyttä kummasti. Ja se on muuten ihan varma, että joka uintireissulla puhutaan myös työasioita... Kyllä nyt olen ansainnut kupin teetä.

3 kommenttia:

  1. Mihin nämä ihanat silmukkasysteemit on tarkoitettu?

    - Kassu -

    VastaaPoista
  2. Ne laitetaan puikkoon, että tiedetään missä kohtaa pitää esim. kaventaa. Vaihtoehtoisesti ne voi laittaa vaikka korvarenkaaseen:)

    VastaaPoista
  3. Ai höh, mä kelasin että noihan menisi tosi päheinä avaimenperinäkin.

    VastaaPoista