lauantai 9. lokakuuta 2010

Työhaastattelu ja lähestyvä loma

Kävin aikas kaukana työhaastattelussa ja niin kuin aina, kotiinpäin ajaessa muistaa kaiken, mitä olisi pitänyt sanoa. Noh, "eilistä et voi muuttaa, mutta huomiseen voit vaikuttaa". Yksi viisas minulle sanoi muutamia kertoja. Joka tapauksessa, teki tosi hyvää käydä haastattelussa! Ja kun vielä paikkakin olisi sellainen, josta pitäisin tosi kovasti. Siitä sitten myöhemmin tai sitten ei.

Eli matkamme lähestyy hurjaa vauhtia. Tuossa juuri tulostin itselleni osoitearkin, että edes muutama kortti tulisi lähetettyä. Pyykkikone pyörii koko ajan, jotta puhtaat vaatteet saisin (ja Pentti) mukaan. Ja yhtäkkiä mietin noin sataamiljoonaa asiaa, mitkä pitäisi tehdä ennen reissua. Yritän tässä itseäni rauhoitella ja ajatella, että jos en ehdi niin en ehdi. Kuvassa loppuseurue, eli pappa ja Pentti.

Sähköpostiin pitää laittaa lomavastaaja ja sitä tuossa äsken harjoittelin. Oletettavasti kaikki postit menevät sitten jonnekin sfääreihin... Noh toivottavasti onnistuin. Testasin ja siinä meni ihan hienosti, mutta mutta...

Kas lauantai-ilta ja kohta pääsee saunaan. Jesh! Meinaan muuten lähteä matkoille ilman käsityötä...

3 kommenttia:

  1. HYVÄÄ MATKAA!!OLKAA ILOISIA JA REIPPAITA! JA LOMALLA ON TARKOITUS OLLA OLLA OLLA - EI SIIS SUORITUKSIA VAAN OLLA JA LOMAILLA!
    TERVEISIN JA KORTTIA ODOTELLEN :))))
    HEIDI JA OSASTO

    VastaaPoista
  2. Mmmmmmmmarabou!
    Jos vaikka koettaisit jättää stressaamisen vähemmälle. Jos joku asia jää tekemättä, niin boohoo. Sille ei sitten voi mitään. Me aletaan täällä pääkaupungiseudulla odottamaan tuliaisia! Mihinkähän aikaan te lähdette huomenna.. Haluaisin rimpautella ennen ja toivotella vielä ihanaa reissua.

    - Kassu -

    VastaaPoista
  3. Heips Heidi, osoitetarrat mukana, joten on ehkä mahdollista, että kortti kolahtaa postiluukusta tai sitten ei:)

    Kassu, huomenna lähdetään kotoa siinä klo 11, mutta lento lähtee vasta klo 18, joten ehditään soitella vielä monta kertaa:)
    Kiitos ihanasta Vitskun kuvasta, toinen on niin ahkeran näköinen!

    VastaaPoista