maanantai 4. lokakuuta 2010

Rahoittava syksy

Kiireisen kesän jälkeen on ihanaa saada nauttia tosi upeasta syksystä! Eilen, kun kävin uimassa, niin miten kaunista olikaan! Kaikki mahdolliset syksyn värit loistivat upeasti ja vielä kun niitä pääsi katselemaan aivan vedenpinnasta, niin VAU!

Tilasin tässä pari viikkoa siiten ohutta huopuvaa villalankaa tuolta Tapion lankakaupasta (on muuten hyvä ja nopea palvelu) ja nyt sitten neulon äitipupua. Kovin näyttää tällä hetkellä pieneltä, ja sitten kun sen vielä huovuttaa, niin taitaa tulla minipupu. Noh saas nähdä. Tilaussukat etenevät hyvää vauhtia, toinen on jo valmis, vaikka sitä piti kyllä purkaa jonkin verran, kun siitä ei tullut mieleiseni.

Tässä muuten kuva puolukkasadosta, ikävä kyllä viime vuotisesta, tänä vuonna niitä ei juuri näy kuin siellä täällä. Onneksi on viime vuotisia pakkasessa ja taitaa olla hilloakin Kallelle vielä jäljellä.

Nyt on kuitenkin päiväohjelmassa, ei suinkaan kuppi teetä, vaan Kuorttiin hakemaan mopoon polttimoa. Ja sitten ehkä kuppi teetä ja uimaan, tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti