maanantai 28. helmikuuta 2011

Viikonlopun villat

Tästä se kukka tulee!




eli viikonloppuna oli ihana huovutuskurssi! Maria Juudin Villa Mathilda oli opettamassa meille nunohuovutusta ja sehän oli hauskaa. Tein hienot lapaset ja pari upeaa kukkaa (kukapa se kissan hännän nostaisi, jos ei kissa itse). Siis todella tyylikkäät hienostelulapaset. Mutta mukavintahan noilla kursseilla on seura ja iloinen höpötys. Ja vielä kun tämä viikko menee kirjastossa, niin sekin on minulle melkein kuin lomaa!

Lapasryhmä ja Maria
Terttu ja Maria
Tuollainen viikonlopun harrastus vie ajatukset aivan jonnekin muualle, sitä vaan tekee ja nauttii. En sitten tiedä olisiko se yhtä mukavaa, jos sitä oikein työkseen tekisi? Eipä tuo Maria kyllä kovin kyllästyneeltä näyttänyt, vaikka käsitöitä työkseen tekee! Ja hienoja tekeekin. Olen ollut ennenkin Marian kursseilla ja joka kerta olemme tehneet ihania juttuja - ja aina on ollut yhtä mukavaa.

Valmiit lapaset ja kukat - on muuten hienoja!
On muuten aika kevät jo, tai siis linnut ainakin ovat tosi innokkaita laulamaan. Sellainen konsertti on meilläkin pihalla, että ihan pyörryttää. Ja Pecus-kissa on innokkaana vaaleanpunainen nenä ikkunassa kiinni:)

2 kommenttia:

  1. Jaa, siellä on Terttu taas ollut vähän väsäämässä kaikkea uber hienoa! Kivoja kuvia, äiskä! Toivottavasti oli jees meno ja meininki ^^

    VastaaPoista
  2. Menohan oli aivan über hienoa, tehtiin käsittämättömän upeita juttuja. Ja vielä oli mukavaakin:)
    Sun joogasukat on kohta valmiit!

    VastaaPoista