sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiaispuuhia

Niinhän sitä luulis, että olisin leiponut laskiaispullia, vaan leivoinkin munkkeja! Hah! Ennen kun vanhempani asuivat tässä ihan meidän naapurissa, niin leivoin munkkeja tosi usein. Sitten oli kiva kilauttaa mäelle (vanhempieni talosta sanottiin: mennään mäelle, tuleeko mäeltä ketään...), ja laittaa teevesi valmiiksi kiehumaan. Oli ne vaan mukavia pyhäaamuja ne, istua keittiön pöydän ääressä ja jutella mukavia, syödä munkkeja ja juoda teetä. Noh, nyt tulikin naapurin pieni tyttö mäeltä käymään ja kyllä munkit kelpasivat (ei sillä, etteikö ne kotiväelle olisi kelvanneet...)

Sitten tein tai siis aloitin tekemään pääsiäiskortteja. Olin meinaan viime viikon kirjastossa töissä ja sieltä tekee aina löytöjä. Eli järjestelin siinä käsityö- ja askarteluhyllyjä (yllättävä valinta järjestelyyn) ja löysin monta mukavaa paperiaskartelukirjaa. Pitihän niitä sitten kotona heti testata. Siispä tekemään pääsiäiskortteihin paperikukkia.

Pecus-kissa on täällä meidän ilona vielä pari päivää, sitten palautan kissan kaupunkiin. On siitä vaan ollut tosi paljon iloa meille kaikille ja toivottavasti kissanenkin on viihtynyt. Makasi äsken tuossa saunanlauteilla, siellä on vissiin ainut rauhallinen paikka olla...

2 kommenttia:

  1. Jaa, jaa, siis munkkeja...mä leivoin kyllä ihan vaan laskiaispullia. Nyt etsin komilaisiin kirjoneulesukkiini kantapää ohjetta - kuvio näet ei sais katketa ja ohje on englanninkielellä - kiitos vaan!
    Kevättä se on täälläkin, lunta sataa tai oikeastaan räntää ja tuulee.
    Terveisiä.H

    VastaaPoista
  2. Se pitää pirteänä, kun on haasteita, siis englannin kielisiä ohjeita. Muistahan kuvata sukat sitten, että minäkin pääsen niitä ihailemaan.

    VastaaPoista