torstai 31. maaliskuuta 2011

Balleriina

Tässä nyt sitten yksi valmistunut balleriinanukke, tai tältäkin puuttuu vielä tossut, mutta tein kuitenkin laukun. Hame on kaksinkertainen, nappi takana. Näitä on tosi mukavaa neuloa, kasvoille voi tehdä omanlaisensa ilmeet ja hiukset tulee siitä langasta, mitä kotona sattuu olemaan. Tuo olkalaukkukin on tehty vain siksi, kun sattui olemaan tuota hamelankaa vähän enemmän. Kaksi muuta nukkea ovat valmistumassa, kunhan vain teen kasvot ja hiukset.

Aurinko paistaa ihanasti ja uimakelit vaan jatkuvat mitä parhaimpina. Ensi viikolla vaan jää vähän vähemmälle uiminen, kun olen tuolla kevätmessuilla Helsingissä loppuviikon. Toisaalta, se tuo vaihtelua ja näen tytärtä toivottavasti monena päivänä. Ja sunnuntaina sitten "kaappaan" Vidia kissan mukaani tänne maalle! Nyt sanoi kuitenkin vedenkeitin naps, joten kuppi teetä ja pari suklaakeksiä:)

3 kommenttia:

  1. Kebab-messut ;) Kiva, kun tulet! Vitskusta voi olla taas vähän vaikea päästä irti, mutta.. Eiköhän tästä.. Katsellaan :)

    - Kaisa -

    VastaaPoista
  2. Iskä alkoi heti tekemään kissojen ulkoilualueen laajennusta ja kattamista, eli Vidialla on varmasti mukavaa - niin kuin meilläkin. Miau:)

    VastaaPoista