torstai 17. maaliskuuta 2011

Pyykit ulos!

Tänään vein ensimmäisen kerran pyykit pihalle kuivumaan, nyt on siis kevät. Puhtaan pyykin tuoksu on järisyttävän ihana, varsinkin näin kevättalvella ulkona kuivatetut! Sitten kohta onkin jo siitepölyjen aika ja sisäkuivatus jatkuu. Pyykkipojatkin muuten löytyivät kohtalaisen näppärästi, siellähän ne olivat mopotallin ylähyllyllä. Minä olin tainnut jättää ne syksyllä jonnekin lähelle naruja ja joku (lue mieheni) oli kerännyt ne talteen<3. Jos minusta olisi kiinni, niin joutuisin joka kevät hankkimaan uudet pyykkipojat, koska edelliset olisivat lumikasojen alla.

Sukkiakin valmistuu hiljalleen, tässä muutamat miesten villasukat 7-veljestä langasta. Se on kyllä aika mukava lanka neuloa, vaikka ennen pidin tosi kovasti nallelangasta, siis selvästi ohuemmasta. Ovathan nämä joutuisia  ja näppäriä telkkaria katsoessa neuloa. Ja kun en kuitenkaan osaa istua tekemättä mitään, niin samalla sukkia syntyy.

Migreeni meinaa olla liian hyvä kaveri näin kirkkaina kevätpäivinä, täytyy käydä taistoon suureen ja tehdä asialle jotain... muuttaa kellariin ja odotella kesää. Sitä ennen ehkä kuitenkin kuppi teetä ja pari suklaakeksiä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti