maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevätkin on jo

Siis kevät, joka ei todellakaan ole minun aikaani, yritän vain sanoa muiden kanssa : "Ihanaa, kun paistaa aurinko". Joka tapauksessa, avantouintikausi jatkuu ja sehän on tosi tärkeää, ainakin meille Pertunmaan Allit e.r.y:lle. Tänäänkin ihan polskuteltiin innoissamme kuin pienet lapset :)

Mutta meidän pihassa on jo kevät, sillä pihalla on leppäkerttu... :) Jotenkin oikein tuli iloinen mieli, kun huomasin tänään tuon meidän pihan leppiksen loikoilevan kivillä ja killistelevän tosi kirkasta aurinkoa :).

Yhdet sukat sain valmiiksi pyhien aikaan, mutta niitä ei voi näyttä, koska ne on lahja ja lahjan saaja ei vielä tiedä saavansa sukkia (olipas vaikeasti sanottu).
Ja sitten nuo toiset sukat ovat alullaan. Ihan tavalliset lyhytvartiset villasukat nallesta, mutta päälle tulee valepalmikkoa kahden puikon verran. Löysin meiltä kirjastosta tuon "Palmikoita puikoilla" kirjan, ja siitä piti tietty heti opetella jotain uutta - siis sukat alulle. On kyllä ihan kivaa tehdä tuollaista helppoa kuviota, vaikka se ei kyllä tule oikein edukseen tuossa langassa. Sitä paitsi, kun kissat ovat täällä, niin lankakerät on pidettävä visusti piilossa. Pecus laittoi jo yhden kerän sellaiseen sotkuun, että johan meni aikaa, että sain sen kerittyä uudelleen :). Kissoilla on kyllä omiakin lankakeriä, mutta eihän ne tietty kelpaa.

Vaan nyt, ei teetä, vaan saunaan... ja sitten kuppi teetä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti