lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen!

Kiirettä on ollut, mutta nyt on lankalauantai, ja olen kotosalla ja vedän henkeä. Tai siis olen kotona: pyykkikone pyörii nonstop, kissat ravaa ympäri taloa, ruokailijoitakin on muutamia, mutta aurinko paistaa ja on ihan keväistä. Uintireissu on jo aamupäivällä tehty, joten energiaa pitäisi olla edes vähän:)

Siis kissat: Pecus ja Vidia. Pari ensimmäistä päivää meni sähistessä ja muristessa (Vidia), sekä laukatessa (Pecus). Nyt on jo huomattavasti paljon rauhallisempaa, kun ovat kai huomanneet, että herkkuja tulee silti säännöllisesti, ruokaa myös ja yllättävää kyllä, hiekkalaatikkokin siivotaan säännöllisesti (Laura).

Mutta olin tuossa Kevätmessuilla Helsingissä viime viikonloppuna ja siellä oli niin paljon katseltavaa, ihania kukkia ja kaikkea sellaista, mitä en tiennyt tarvitsevani. Onneksi olin tiukkana (ja töissä), niin jäi suurin osa hankkimatta:). Harmillista kyllä, lankojen ostolakka meni sitten viime viikon keskiviikkona. Näin ihanaa violettia raitalankaa (Kassulle sukat), ja kahdet huivilangat vaan hyppäsivät koriini! Minkäs teet! :)

Tässä sitten kaikkea kivaa messuilta ja sitten kuppi teetä ja pala rahkapiirakkaa!




2 kommenttia: