sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappua odotellessa

Vappu tulee jotenkin tosi nopeasti, ja kun on vappu, niin on melkein kesä. Meidän pihassa ainakin on jo ollut perhosia monena päivänä, nurmikko vihertää kissojen ulkoilualueella ja tipi laulaa niin, että välillä tuntuu, kun olisin sademetsässä.

Vidia kissa Keränen on meillä "lomalla". Toinen vaan söpöilee koko ajan, ei oikein töistäkään tule mitään, kun pitää seurata kissan touhuja. Pecus kissa Kissanen lähti viime viikonloppuna vähänksi aikaa kotiinsa, mutta tulee varmaan kesälomalaiseksi kohta puoleen:)

Vidia tarkkana
Mummu-atk:kin päättyi viime viikolla ja sain ihanan orvokkiämpärin toiselta ryhmältä ja toiselta kukkakauppaan lahjakortin, ja kävin jo hakemassa lisää orvokaisia roikkumaan kesäkeittiöön! Ehkä nuo kukat innostavat minut sitten möyrimään tuolla omassa kukkapenkissä, tai sitten ei. Se jää nähtäväksi.

Olen saanut neulottua pari hartiahuivia, molemmat ovat melkein jo menossa, parit sukat ja nyt sitten teen Vidialle omaa pikku peittoa, kun Pecus sai jo omansa.

Kalle sen sijaan on tehnyt tosi upean nukkekirkon! Siinä on valmiina jopa urut ja kellotornissa kellot! Tosi hieno, vaikka olenkin ehkä vähän puolueellinen :)



Nyt saunaan ja sitten kuppi teetä ja pari pikkuleipää. Eilen meinaan piti vielä illalla tehdä american cookies, kun teki niin hyvää mieli ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti