keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluhössötystä

Joulu on aivan loistavaa aikaa! Hirvee hössötys päällä ja se on ihanaa - minusta ainakin. Tässä joulukortteilua Raunilla - kiitos Raunille mukavasta illasta! Terttu ja minä siis ollaan niin tärkeinä tekemässä kortteja ja Rauni on tietty kameran takana. Mukavaa oli ja kortteja tuli... ehkä se oli kuitenkin enemmän suunsoittoa, mutta sehän on mukavaa sekin.
Onneksi on kertynyt tuota askartelumateriaalia enemmän ja vähemmän, ja kun kun laitettiin kaikkien tarvikkeet yhteen, niin sehän teki aivan valtavasti askartelumateriaalia :). Kotosalla sitten jatkoin korttien tekoa ja sainkin tehtyä melkein 50 kappaletta! Mutta yhtään valmista korttia en ostanut.
Ja Rauni kortteilee


Kävin eilen kaupungissa toivottamassa isälle hyvää joulua (ja vein joulukakut) ja vaikka kuinka pidän kaupungin valoista, niin kyllä tuo joulun kaupallisuus ja kaupungin hulina on aivan järkyttävää! Ensi vuonna teen vain säälittäviä käpyviritelmiä kaikille, enkä osta mitään lahjoja (paitsi ehkä kirjoja).

Tänään kävi nuohooja, enkä aio siivota taloa katosta lattiaan sen takia. Sitten kävi sisareni ja sain todella tyylikkään käpyviritelmän (se veti kyllä pohjat). Täytyy ottaa siitä kuva... Mutta sain samalla annettua joulukakut ja joululahjan. Jesh.

Nyt saunaan ja sitten... kuppi teetä.

2 kommenttia:

  1. Joulukortti tuli perille! Kiitos! Aivan ihanan olit taas näperrellyt. Nämä on niin paljon mukavampia, kuin kaupasta ostetut valmiit. Kaisakin oli askarrelut omia kortteja! Tosi jees :)

    Tosi kiva idea järkätä tuollainen joulukorttien askartelu -ilta!

    Odotetaan Mikon kanssa kovasti, että päästään sitten lauantaina tulemaan sinne maalle!

    Terkuin,
    Kaisa

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä:) Porukassa oli kiva tehdä kortteja:)
    Muistakaa pukeutua lämpimästi, lauantaiksi luvattu kovaa pakkasta! Tervetuloa, äiti

    VastaaPoista