sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen

Joulun on melkein eletty, vaikka kyllä minulla seimi on esillä loppiaiseen. Tämän joulun paras juttu oli ehdottomasti se, kun kaikki olivat kotona! Niin ja neljä kissa :) Tässä kuvia niistä kissoista, joita pysyi kuvaamaan (yksi joulu-kissa eli Naiad lymyli yläkerran hyllyn alla).
Vidia sulattelee kinkkua meidän sängyllä.
Luka-kissa ja hiiri - pöydän alla :)

Pecus - varsinainen joulukissa seimessä :)
Muuten joulu meni siis syödessä, lautapelejä pelaillessa ja lepäillessä. Niin sen pitääkin mennä! Yhdessä oloa ja hiljaisuutta. Sain tietty tehtyä vähän käsitöitäkin, eli vihdoin Helmin laukku on valmis sekä itselleni sukat (jo toiset tänä vuonna)!
Tein itselleni polvisukat, nyt täytyy vaan uudistaa yksi vanha hame, niin vältyn alennusmyynneiltä!
Helmin laukku valmistui vihdoin, kolmannet sangat olivat hyvät! Sisällä vuori ja vetoketjullinen tasku. Täytyy ehkä tehdä itsellekin uusi laukku. Hmmm, jotain lankaa ehkä löytyy yläkerrasta :)
Yksi lahja piti vielä löytää, onneksi oli valmis huivi, päättelin vain langat ja kastelin, niin se on siinä!

No niin, nyt on vintistä raahattu suksia ja laskettelutavaroita ja laitettu myyntiin, niin enköhän ole ansainnut kupin teetää ja kun on vielä yksi pala hedelmäkakkuakin. Nam!

3 kommenttia:

  1. Kiitos vielä ihanasta joulusta! Kisut nauttivat ja me myös. Harmi, kun Naiadista ei saatu kuvia (taaskaan), mutta kyllä vielä jonain jouluna sekin tyty innostuu linssiludeilemaan!

    Ihanaa juuri alkanutta vuotta! Soitellaan <3

    - Kaisa -

    VastaaPoista
  2. Niin ja Helmin laukku näyttää tosi kivalta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy laittaa tänne joskus sun ottama kuva Natskusta:)
      Hyvää tätä vuotta!

      Poista