tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulumarkkinat Jyväskylässä

No niin, tuli käytyä Jyväskylän Joulumarkkinoilla ja mukavaa oli! Näitä Joulumarkkinoita suunniteltiin kauan ja saatiin sitten peruutuspaikka lokakuussa. Mukana kimpassa oli Terttu, Anne, Piia (Tertun miniä) ja minä. Meillä oli rekvisiittana tekemäni seimi ja siihen houkutuslintuna Tertun tekemä kameli, joten Tertustahan tuli sitten kamelikauppias :) Sovittiin heti alussa, että kaikki myydään!

Tapasin siellä yhden serkun vaimonsa kanssa ( ei ole tavattu kun sitten öh kauan sitten), vanhan luokkakaverin Tipulan ajoilta (viimeksi tavattiin loma-asuntomessuilla pari kesää sitten, sitä ennen ehkä 20 vuotta sitten), veljen tytön sulhasensa kanssa, ja tietty Kielon vanhempiensa kanssa (heh heh eläköön nimettömät äidit ja isät, no okei Taru ja Topi!). Ai niin ja tietty Tuukkases setä ja meidän pappa:). Niin ja tapasinhan siellä Piankin, joka oli myös erittäin mukavaa!
Tässä Kielo kääriytyneenä virkkaamaani vaununpeittoon :)
Myytäväähän meillä oli ihan hirveesti, totta kai ja jotain saatiin myytyäkin. Onneksi tämän joulun joululahjat on sitten jo tehty (ne myymättömät tuotteet tietenkin). Ja ensi vuonna uudestaan!

Meillä on muuten tänä vuonna tehty päätös, että joululahjoja ei saa paketoida ostettuun "viralliseen" joulupaperiin, vaan pitää keksiä jotain muuta. Minulle jäi onneksi markkinoilta ruskeita paperipusseja (täytyy vain katsoa, että kaikki lahjat mahtuvat 3 kg:n pusiin.

Tänään ajattelin vaihtaa jouluverhot, jos maltan, kun pitää katsella ihanaa talvimaisemaa ja lintuja! Sitä ennen tietenkin juon kupposen teetä, eikö? Iloista adventin aikaa!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että markkinat meni mukavasti ja saitte myytyä tavaraa! Pääasia tietenkin, että oli kivaa!

    Tertusta kamelikauppias :D Näillä mennään!

    Käpyviritelmiä odotellen,
    Kaisa

    VastaaPoista